dijous, 10 de maig del 2012

Technoair Visita l'IES Terrassa

El passat mes d'abril vam poder gaudir de la de demostració que en Lluís Díaz, gerent de l'empresa TECHNOAIR, va venir a oferir-nos al centre.
Es tractava de maquillatge aplicat amb aerògraf, tècnica cada cop més utilitzada pels maquilladors professionals sobre tot enfocats al cinema i TV. A més la seva empresa ubicada a Girona, no només es dedica a la fabricació d'aparells d'aerògraf i complements sinó també fabriquen ells mateixos tots els pigments per a realitzar tant els maquillatges socials, (pels que comptem a una amplia gamma i varietat de colors) com pels maquillatges decoratius corporals com ara els bodypainting, maquillatges de fantasia, tatuatges eventuals, fins hi tot pigments per a camuflar ferides i altres tatuatges, a més de pigments per a la decoració d'ungles o tips amb uns acabats excel·lents.
Els seus productes son d'alta qualitat i s'estan introduint a la resta d'Europa amb una gran acceptació. 



Per més informació consulteu la web: www.technoair.es on podreu trobar els cursos que ofereixen les diferents aplicacions que te el pintar/maquillar amb aerògraf (murals, cascos, quadres, ...)
Les alumnes van valor molt possitivament l'activitat a més de mostrar gran interès per a la realització de cursos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada