diumenge, 6 de febrer de 2011

Activitats d'Estètica

Aerògraf d'Airbase
Taller de maquillatge amb aerògraf

Taller de tatuatge amb Henna

Depilació amb fil
Les alumnes d'estètica han tingut l'oportunitat de participar en dos tallers molt especials: maquillatge amb aerògraf i tatuatges amb henna.
El maquillatge amb aerògraf és una tècnica que fa pocs anys es ve utilitzant en el món de la fotografia, vídeo i televisió, ja que facilita extraordinàriament la tasca del maquillador reduint el temps de treball i polint el treball final, a més també te una altre magnifica utilitat l'aerògraf: decoració d'ungles amb motius de fantasia! que permet uns resultats policromàtics sorprenents. La casa Airbase va ser l'encarregada de fer-nos el taller.
La Henna és un arbust que te unes fulles de les quals s'extrau un líquid que s'ha utilitzat al llarg de la història com a tint natural al món oriental. Les dones de països com Pakistan, India o el Marroc decoren el seu cos amb aquest tint natural amb boniques formes i motius florals per a esdeveniments especials. L'Asia una esteticista del Pakistan va estar qui ens va oferir el taller de Henna a més vam aprofitar l'oportunitat per a que ens mostrés com es realitza la depilació amb fil, una tècnica depilatòria mil•lenària adoptada per molts països.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada