dissabte, 19 de novembre de 2011

1a Trobada dels projectes, L'INS Terrassa a Tenerife !!!

El passat dia 21 d'octubre el Ministerio de Educación de Españaens va aprovar els dos projectes que el passat mes de maig part de l'equip docent d'Imatge Personal va sol·licitar.  
Així doncs durant aquest curs (2011-2012) aquest institut participarà en els dos projectes concedits: 
  • Innovació tecnològica con amb l’elaboració de materials multimèdia aplicada a la Imatge personal  
  • Intercanvi d'alumnai professorat entre diferents comunitats autònomes (Córdoba i Tenerife). 
El passat dia 9 les dues professores responsables d’ambdós projectes Ruth Casas i Sandra Tello, en nom de INS Terrassa, van ser convocades  a Tenerife (seu organitzadora dels projectes), a la primera trobada de centres de diferents ciutats espanyoles participants dels projectes: Tenerife, Córdoba, Oviedo, Valladolid,  Mallorca i Cartagena (Murcia). 
Ara un cop ja a Terrassa, han de transmetre tota la informació resultant de la torbada a la resta de companys/es participants i posar en marxa les tasques encomanades. 

Traducción al castellano: 

El pasado día 21 de octubre el Ministerio de Educación de España, aprobó los dos proyectos que el pasado mes de mayo parte del equipo docente de Imagen Personal solicitó. 
Así pues durante este curso (2011-2012) este instituto participará en los dos proyectos concedidos:  
  • Innovación tecnológica con la elaboración de materiales multimedia aplicada a la Imagen personal  
  • Intercambio de alumnos y profesores entre distintas comunidades autónomas (Córdoba y Tenerife) . 
El pasado día 9 las dos profesoras responsables de ambos proyectos Ruth Casas y Sandra Tello, en nombre de INS Terrassa, fueron convocadas en Tenerife (sede organizadora de los proyectos), al primer encuentro de centros de diferentes ciudades españolas participantes de los proyectos: Tenerife, Córdoba, Oviedo, Valladolid, Mallorca y Cartagena (Murcia). 
Ahora una vez ya en Terrassa, deben transmitir toda la información resultante del encuentro al resto de compañeros /as participantes y poner en marcha las tareas encomendadas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada