diumenge, 9 de gener de 2011

Els tallers de Perruqueria i Estètica obren les seves portes al públic !

A l'INS de Terrassa tenim la més nova de les especialitats, la família de la Imatge personal: el Cicle de Perruqueria que aquest curs finalitzarà la seva primera promoció i enguany afortunadament hem estrenat el cicle d'Estètica Personal Decorativa, incorporació que ha superat totes les expectatives.
Enguany els tallers de Perruqueria i com a novetat el d'Estètica obren les seves portes al públic, podeu venir a gaudir dels serveis que oferim, com son les neteges facials, depilacions, color, tallat, manicures i pedicures, tot realitzat per les nostres alumnes i revisat per les professores, on només abonareu el producte emprat.

Els horaris Perruqueria: dilluns pel matí les alumnes de segon curs de 8 a 11 hores (per a tot tipus de serveis de perruqueria) i les alumnes de primer curs dimecres i divendres de 8-11 hores per a tall i color; i els dijous d'11:30 a 14:30 per a canvis de forma temporal del cabell.

Els horaris d’estètica: dimarts d’11:30 a 13:30h depilació facial i corporal (cames, llavis i celles) dimecres de 11:30 a 14:30h manicures i pedicures, divendres de 8 a 11h higiene facial.

Per a informació sobre els preus i demanar cita prèvia cal sol•licitar-los al mateix taller on es realitzen els serveis dins l'horari establert. No es faran serveis entre festiu i festiu.

Les instal•lacions son noves i molt espaioses comptem amb dos salons d'estètica, un de maquillatge i l’altre de tractaments corporals i facials, massatges, depilacions… i una aula polivalent per impartir les classes de manicura, pedicura i pròtesis d'ungles , a més a més, comptem amb dos tallers de perruqueria i l'aula polivalent. Us convidem a visitar-les.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada