dilluns, 7 de març del 2011

CARNESTOLTES 2011 (primera part)

Per primera vegada, els Alumnes de Perruqueria i Estètica de l'INS Terrassa han participat a la XXXIV Rua de Carnestoltes de Terrassa, amb la comparsa anomenada “ÀNGELS V's DIMONIS”, acompanyats per la increïble colla de Diables de Sant Llorenç!!!

Gràcies a tots/es els que heu confiat en nosaltres, ens hem sentit acompanyades i recolzades; gràcies a tots/es aquells/es que ens heu acompanyat durant la llarga Rua i que heu cridat, animat i encoratjat a la nostra humil però espectacular comparsa.

Gràcies a tot l'equip directiu de l'INS Terrassa, ja que sense la confiança d'ells/es, això no hagués estat possible, gràcies també per deixar volar la nostra creativitat i màgia!!!
Als professors/es que ens han acompanyat, interessat i recolzat en tot moment, gràcies per suportar la nostra immersió al centre!!! els sorolls, les fortes olors dels aerosols, les corredisses pels passadissos i els crits fruit dels nervis!!!

Gràcies als pares/mares dels alumnes, comptem amb vosaltres per a formar professionals en la nostra especialitat i grans i bones persones el dia de demà. Gràcies com no podia ser d'una altra manera, als/les alumnes d'Imatge Personal, heu suportat estoicament els nostres nervis, tensió, crits, presses, pràctica... i el fred!!! esperem hagueu aprés d'aquesta meravellosa experiència i gaudit del moment.

Finalment no vàrem guanyar cap premi material, però ens satisfà enormement saber del que som capaços de fer tots junts: un bon treball, compartir grans i bons moments, aprendre cada dia de tots/es, saber que som un equip i que som capaços de fer tot allò que ens proposem, TOT ÉS POSSIBLE!!!

Finalitzem aquesta entrada al Bloc fent una menció molt i molt especial al regal que ens han fet la increïble Colla de Diables de Sant Llorenç, ja que ens van acompanyar des de les 16h de la tarda fins a finalitzar la Rua sense aturar-se ni un instant, ha estat una espectacular trobada, un excel·lent treball el vostre, un milió de gràcies; us devem una!!!
 
Us deixem amb uns segons de la desfilada, en breu, més!!!




No fa ni 24h i ja estem rumiant com millorar i superar-nos per la trobada de l'any vinent.... us informarem!!!

Professores d'Imatge Personal que han fet possible l'esdeveniment:

Ruth Casas, Estefania Hidalgo, Cristina Jover, Sandra Tello, Neus Martínez i Anna Reina.

1 comentari:

  1. hola nois/es,
    sóc mare d'una de vosaltres. Només us volia dir que no importa guanyar un premi, que la vostra professora té rao, heu aprés a organitzar un aconteixement com si fossiu professionals. El moment del matí (amb tota la feinada, el fet de matinar, l'organització, els nervis, arribarem?, la satisfacció de la feina feta, ....), no us sembla que això podria ser un dia de feina qualsevol? aquest moment no només us ha fet preparar-vos per una tarda, sinó que us ha preparat i ensenyat a ser una mica més professionals.
    donar-vos també l'enhorabona perquè amb pocs recursos vau tenir molta imaginació i estavau realment fantàstics.
    una abraçada!!!!

    ResponElimina